Inkl. moms 0

Humletvål Yogi et patchouli115 kr

Det var en dansk Yogi-girl som efterfrågade en tvål med Patchouli, och och hennes mor beskrev övertygande om hur fantastiskt det doftar. Och ja, nu när jag har tvålen i min hand - den doftar verkligen magiskt!

Efter att jag kokat ihop satsen, och hällt i de eteriska oljorna så kollade jag upp priset på patchouli.

Låt oss säga som så, att det är en exklusiv eterisk olja, dubbelt så dyr som de vanliga, dyra oljorna, därför blir den här tvålen även den ovanligt exklusiv! Det är inte ens säkert att den tillverkas igen, när vi nu förstår att  den eteriska oljan kanske snarare ska användas i en smörja eller salva iom sin exklusivitet!

På följande hemsida ( Där man även kan löpa ett eget exemplar av just ren Patchouliolja) https://www.lifeblossom.se/eteriska-oljor/patchouli-eterisk-olja-25913019   beskrivs patchouli som en riktig skönsång:

"Egenskaper: afrodisiakum, antidepressiv, antiinflammatorisk, antimikrobisk, antiseptisk, antiviral, bakteriedödande, deodorant, febernedsättande, fungicid, gasdrivande, insektsbortstötande, lugnande, magstärkande, matsmältningsbefrämjande, sammandragande, stimulerar tillväxt av nya hudceller, sårläkande och urindrivande.  "